top of page
Foto Meditaties 1.png

GODDESS TRIBE
VROUWENCIRKEL 

Het is een oplaadpunt voor jou om tot rust te komen. Even JOU, zoals jij bent

Vrouwencircel

Stel je voor je komt een ruimte binnen waar je even mag zijn. Met alles wat je op dat moment bent. Je struggles, je plezier, je verdriet, je ambities, je verleden. Het is een ruimte van onvoorwaardelijke liefde om tot rust te komen en even een connectie met jezelf en diepste Zijn te maken. 

 

Het is een oplaadpunt voor jou om tot rust te komen. Om even uit je dagelijkse riedeltje en rollen te stappen. Even geen moeder/dochter/werkgeefster/werkneemster/zus/partner... Maar even Jou, zoals jij bent. Er is geen verwachting van wie je bent en waarmee je binnenkomt. 

De structuur is altijd hetzelfde. Je komt op je gemak aan en krijgt de tijd om te landen en te ontspannen. Er staat thee klaar en we hebben snackjes voor je geregeld. Misschien kom je weer dezelfde tegen en je maakt een kletspraat of je houdt het even bij jezelf en je eigen bubbel. We beginnen met breathwork of een meditatie om tot jezelf te komen. Daarna doen we een oefening en hebben we ruimte om te connecten met elkaar. Ik spreek graag dan even over het thema voor de verdieping en ronden af met diepe meditatie. Ondertussen krijg jij een Reiki-healing van een partner waarmee ik deze avonden doe, Fanny. 

 

Elke maand is er een ander thema. Ben jij nieuwsgierig naar meer of wil je weten of het iets voor jou is, stuur hieronder even je vraag door. Dan neem ik rustig de tijd om contact met je op. 

Wil jij je gewoon aanmelden, schrijf dan 'AANMELDEN' in het mailtje.

2065fe16-ca12-4b50-bbbb-b5dbd6e39dee.JPG

Ja ik wil meer informatie of mij aanmelden voor de Vrouwencirkel

Thanks for submitting!

  • Instagram
  • Spotify

Lieve woorden over de Vrouwencirkel:

De Vrouwencirkels die ze leidt, zijn gevuld met warmte, solidariteit en liefde. Als je op zoek bent naar groei, zelfontdekking en transformatie, kan ik Marianne van harte aanbevelen. Haar kracht ligt in haar vermogen om vrouwen te inspireren en te begeleiden op hun reis naar persoonlijke en spirituele groei. Dankzij haar ben ik sterker, zelfbewuster en gelukkiger dan ooit tevoren.

bottom of page