top of page
Sparkle.png

UNLEASH YOUR POTENTIAL

   Het gaat om de wetenschap dat je met gemak alles aan kan omdat jouw zelfvertrouwen gegroeid is en je de   handvatten hebt om door moeilijke situaties heen te navigeren.   

UNLEASH YOR POTENTIAL

Wil jij thuis komen in jezelf, in je lijf, in je wereld en in je mindset? Thuiskomen wil zeggen dat jij je veilig, gelukkig en geliefd voelt in jezelf. 

In deze retreat wordt dat wat gezien wil worden zichtbaar gemaakt, wordt dat wat er gehoord wil worden gehoord en wordt dat wat om verandering vraagt veranderd. 

Tijdens de retreat gaan we de uitdagingen waar je soms last van hebt objectiveren en met verschillende oefeningen verwerken zodat het geen issue meer voor je is.

Je wordt teruggebracht naar je eigen kracht.

Met de handvatten die je krijgt kan je na de retreat verder aan de slag. Je staat er namelijk niet alleen voor. 

Het is een weekend waarin jij onder gedompeld wordt in de zachtheid en de ontspanning en je er weer beter uit komt dan van te voren. 

De dingen die je niet helemaal kan plaatsen worden zichtbaar, spanningen worden erkend en met duidelijke tools worden deze stukken gezien, gehoord, erkend en hanteerbaar.

Dan hoeven ze niet meer te schreeuwen om je aandacht; in de vorm van boosheid, frustratie of je ongelukkig, verongelijkt of angstig te voelen.  Dat onbestemde negatieve gevoel wordt opgelost en maakt plaats voor blijdschap, vreugde en gemak met het dagelijks leven.

Het gaat om het gevoel van innerlijke vrijheid, waarin jij de ruimte hebt om jezelf te kunnen zijn met een heldere koers in je leven. Het gaat om de wetenschap dat je met gemak alles aan kan omdat jouw zelfvertrouwen gegroeid is en je de handvatten hebt om door moeilijke situaties heen te navigeren. 

Ik ben er voor je en vang je op als dat nodig is.

Wil jij je gedragen voelen, jezelf de aandacht geven die nodig is en samen zijn met gelijkgestemden?

Meld je dan nu aan!

JA, dit wil ik

Ja, ik wil meer informatie of mij aanmelden voor het Retreat

Thanks for submitting!

  • Instagram
  • Spotify

Lieve woorden over het Unleash Your Potential Retreat:

Ik ben écht wel down to earth, maar hoe magical dit weekend was! Écht, ik weet nú zeker dat er méér is tussen hemel en aarde en deze groep mensen niet zonder reden deze samenstelling had! Dit was voor mij écht een weekend waar ik de meeste mensen in mijn omgeving niet kan, en wil vertellen hoe het was! Ik ben mega dankbaar dat dit weekend elke vrouw een stukje in mijn hart heeft ingenomen.

bottom of page